Házirend - Ádám Kálmán weboldala

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ádám Tanya Fogadó
Ádám Tanya Fogadó
HÁZIREND

Bejelentkezés és elutazás:
A szállodai szoba az érkezés napján 14:00-tól az elutazás napján 09:00- ig áll Vendégeink rendelkezésére. Későbbi időpontban tervezett elutazás a szálloda alkalmazottaival történő előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

Takarítás:
A szobát a vendég mindig tisztán kapja meg! Szállodánk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, és igyekszik egyre többet és többet tenni környezetünk megóvásának érdekében. Felhívjuk a kedves vendégek figyelmüket arra, hogy környezetünk védelme érdekében törölköző cserét 3 naponta, ágynemű cserét hetente biztosítunk (vagy akkor kérjék ágyneműjük és törölközőjük cseréjét, ha azok már elhasználódtak). Így próbáljuk csökkenteni a mosás során felhasznált mosószer és víz mennyiségét.

Étkezés:
Étkezéseket nem tud szállodánk biztosítani, de a vendégek részére rendelkezésre áll egy melegítő konyha, amit használhatnak főzésre, ételmelegítésre, figyelembe véve a többi vendéget is! Tehát az étkezés önellátásos formában működik. Minden szoba rendelkezik saját hűtőszekrénnyel, illetve a szállodában kialakításra került egy közös használatú melegítő konyha. Kérjük a vendégeket, hogy az erre célra kialakított helyiségben vagy a teraszon étkezzenek és lehetőleg ne a szobákban!

Berendezési tárgyak használata:
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát, valamint a tűz- és balesetvédelmi szabályok betartását! Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb. ) a szállodából kivinni tilos!

Dohányzás:
A szálloda területén csak a kijelölt helyen szabad a dohányzás. Az épületben tilos a dohányzás!

A vendégek nyugalma:
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

Kisállatok a szálloda területén:
A hotelbe a kisállatok behozása megengedett, kérem, ezt előre jelezzék szállodánk felé.

Hibajelentés:
Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást haladéktalanul szíveskedjenek jelezni: 06309432793

Károkozás:
A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért. Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a szálloda az okozóval megtérítteti.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz